Dranken portfolio

december 2023

Dranken portfolio

Als aromahuis beheersen wij het ambacht van het samenstellen van diverse smaakprofielen, vergelijkbaar met het creëren van een uitgebalanceerde cocktail.

Met ons uitgebreide dranken portfolio bieden wij een breed scala aan smaakvariaties waarmee het mogelijk is om alcohol vrije cocktails te ontwikkelen of zelfs een heel andere product een drankbeleving te geven. Of je nu kiest voor een klassieke cocktail of een geheel nieuwe variant bedenkt, onze aroma’s maken dit mogelijk.

Kerst Negroni - Cake Roll
Wij hebben gekozen om een cake roll een feestelijk winterse cocktail smaak te geven. Een cake roll is visueel aantrekkelijk en door de veelzijdigheid van smaak mogelijkheden trekt het de aandacht van een breed publiek, waardoor het een trendy en geliefde traktatie is.

Onze Kerst Negroni - Cake Roll vormt een harmonieuze mix van winterse kruiden, een vleugje bitterheid en de frisheid van sinaasappel, wat de feestelijke sfeer van de feestdagen tot leven brengt. Deze creatie geeft een twist aan de klassieke cocktail en vangt de essentie van het seizoen.

Alcoholisch palet
De smaak van alcoholhoudende dranken omvat een rijk spectrum waarin tonen van gerookt hout, zijdezachte vanille en rijke karamel samenkomen met kruidenmelanges, verfrissend fruit, diep cacao, room en subtiele bitterzoetheid. In deze diversiteit schuilt de kunst van het proeven, waar elke drank zijn eigen verhaal vertelt.
Het is een uitnodiging tot creativiteit.

 

Dranken portfolio

Dranken portfolio

Sample aanvragen