Feta aroma

april 2021

Feta aroma

De aromatische smaak van feta is herkenbaar, krachtig en brengt een mooie balans in diverse gerechten zonder direct te overheersen. Feta gaat goed samen met aardse en frisse smaken van de meeste groenten en combineert uitstekend met groene kruiden zoals rozemarijn, basilicum, tijm, munt of dille.

Creëer met ons natuurlijk aroma met feta smaak een herkenbaar smaakprofiel in diverse applicaties, zoals plantaardige kaasvervangers, pasta en dipsauzen.

Feta wordt traditioneel gemaakt in Griekenland maar ga er zeker niet vanuit dat feta alleen in Griekse recepten voorkomt. Onze applicatie suggestie is een Turkse Börek rol. Normaal gevuld met echte feta, kan deze nu uitstekend vervangen worden door een plantaardige roomkaasvulling met ons vegan feta aroma. Heerlijk met spinazie opgerold in krokant jasje van filodeeg.  

Probeer nu ook ons feta aroma, voor een overtuigende smaakbeleving van echte feta in uw applicatie. Het aroma is zowel wateroplosbaar, olie oplosbaar als in poedervorm aan te vragen.

Smaaknotities: cheesy, cultured, aged

Feta aroma

Feta aroma

Sample aanvragen