Flavour harmony: Nashipeer en Koreaanse kruiden

april 2024

Flavour harmony: Nashipeer en Koreaanse kruiden

We laten ons deze maand inspireren door de rijke culinaire tradities van Korea, waar barbecueën een ware kunstvorm is. De opkomst van Koreaanse barbecue restaurants in Nederland getuigt van de groeiende populariteit van deze smaakvolle ervaring.

Bij Koreaans barbecueën neem je de regie in eigen handen, bereid je de maaltijd à la minute op de grill, vaak ingebouwd in de tafel. Omringd door een overvloed aan Koreaanse gerechten en bijgerechten, bekend als banchan, deel je in een sociale eetervaring. Denk aan bulgogi, ook wel bekend als 'vuurvlees' vanwege de traditionele bereiding op open vuur, met zijn unieke marinade verrijkt met de nashipeer.

Japanse peer
De nashipeer, ook wel bekend als de Aziatische of Japanse peer, is een lust voor zowel het oog als de smaakpapillen met zijn unieke, zoete en verfrissende profiel. Ideaal als gezonde snack, maar ook als veelzijdig ingrediënt in salades, desserts en hartige gerechten.

Wij hebben een aroma ontwikkeld dat deze spannende fusie van smaken omarmt; de verleidelijke nashipeer verrijkt met Koreaanse kruiden. Deze combinatie brengt het beste van twee werelden samen: de zoete, sappige verfijning van de nashipeer en de krachtige, kruidige aroma's van Koreaanse specerijen.

Nu de lente is aangebroken en we allemaal staan te popelen om de barbecue weer tevoorschijn te halen, presenteren wij dit aroma in een tafelsaus, perfect als smaakmaker bij alle barbecuebereidingen.

Benieuwd naar deze harmonieuze smaakbeleving? Wij hebben een monster voor u klaarstaan.

 

Flavour harmony: Nashipeer en Koreaanse kruiden

Flavour harmony: Nashipeer en Koreaanse kruiden

Sample aanvragen