Granaatappel

mei 2020

Granaatappel

De granaatappel is met zijn tientallen rode zaadjes en lederachtige schil een bijzondere vrucht. Het persen gebeurt met een speciale persmachine om zoveel mogelijk sap uit de zaadjes vrij te krijgen. Omdat ze super klein zijn, zijn hier ook heel wat granaatappels voor nodig!

Het vruchtvlees heeft een zachte, zoetzure smaak en staat bekend om zijn dorstlessende eigenschap. Puur, geperst of als siroop. De smaak van granaatappel kan op verschillende manieren worden toegevoegd.

Als één van de oudste en meest bekende vruchten uit het Middellandse Zeegebied is de vrucht pas sinds een aantal jaren populair in Nederland. In de Arabische keuken wordt de smaak van granaatappel vaak gebruikt in de vorm van een siroop om zowel zoete als hartige gerechten te verrijken. Populair is ook het drinken van pure sap voor de gezondheid of dit te mixen met andere fruitsoorten.

Op zoek naar een zoet zure bonbonvulling of een toepassende smaak voor een zomerse dorstlesser? Gecreëerd door onze flavouristen voegen wij daar graag onze smaakvolle granaatappel aroma aan toe!

Kortom, de smaak van granaatappel is absoluut een trendy keuze die zorgt voor luxe smaakbeleving in uw applicatie!

Wilt u meer informatie over de toepasbaarheid van het granaatappel aroma in uw applicaties laat het ons weten.

Proefnotities: sour, berry, fresh

Granaatappel

Granaatappel

Sample aanvragen