Pittige Dipsaus - Mango & Lime

september 2022

Pittige Dipsaus - Mango & Lime

Elke keuken kent wel de traditie van het dippen en er zijn genoeg wereldse smaken om te ontdekken. Dipsauzen zijn veelzijdige smaakmakers die zorgen voor textuur en mondgevoel. Een gemaksproduct met een multisensorische ervaring.

We zijn op zoek naar dips die verrassend zijn en de beleving van snacks en vers producten naar een hoger niveau tillen. Dips waren lange tijd vooral hartig. Maar door de opkomst van de plantaardige dipsauzen, waaronder kikkererwtendips wordt ook het gebruik van zoete ingredi├źnten in de basis steeds populairder.

De aromatip van deze maand is geïnspireerd door de Thaise keuken, bekend om zijn combinatie van meerdere smaakcomponenten van zoet, zuur en pittig. Onze romige vegan dipsaus met mango en limoen aroma heeft het allemaal. Tropische zoetheid van mango, de frisheid van limoen en wat extra pittigheid met behulp van chilipepers. Deze uitgebalanceerde smaakcombinatie van mango en limoen zorgt voor een exotische smaakbeleving.

Dipsauzen zijn een waardevolle aanvulling in de groeiende markt van kant-en-klare snack maaltijden. Voor een optimale snackbeleving bieden we vele aroma oplossingen om unieke smaken voor diverse dip(sauzen) te realiseren.

Pittige Dipsaus - Mango & Lime

Pittige Dipsaus - Mango & Lime

Sample aanvragen