Jubileum

Jubileumjaar 150 jaar

Jubileum onderstreept trots gevoel 

Buteressence, het oudste in Nederland gevestigde aromahuis, luidde op donderdag 28 november dit jaar de feestelijke aftrap in van het jubileumjaar. In 2020 bestaat het in Zaandam gevestigde bedrijf 150 jaar en staat daarmee mede aan de oorsprong van een belangrijke en florerende aroma-industrie in Nederland.

Twee thema’s lopen als een rode draad door het jubileumjaar heen. Onder de slogan ‘Lekker Bezig’ toont het bedrijf constant in ontwikkeling te zijn om eigentijdse en onderscheidende aroma’s te creëren en produceren. Daarnaast start de onderneming ambitieuze plannen voor de komende jaren in zowel verbeterde productiefaciliteiten en een vernieuwing van het portfolio aanbod.

Ton Toben, directeur-eigenaar van het veertig medewerkers tellende bedrijf, stelt dat het succes en de continuïteit te danken is aan de collega’s en de vele klanten die het bedrijf mocht bedienen door de jaren heen. Een prestatie om trots op te zijn!

Buteressence verkoopt haar aroma's voornamelijk in de Benelux en ‘business to business’ aan bekende merkfabrikanten, private label specialisten en veelbelovende startups. En dus is het bedrijf uit Zaandam voor het eigen succes sterk afhankelijk van de ontwikkelingen bij klanten in de veeleisende voedingsmarkt. Maatwerk leveren en flexibiliteit zijn hierbij een eerste vereiste.

Als blijk van waardering staat er voor alle klanten een speciale relatiedag gepland op donderdag 18 juni 2020 om een kijkje in de keuken te komen nemen. Meer informatie over het aankomende jubileumjaar alsmede de relatiedag kunt u volgen via de speciale jubileumpagina op www.buteressence.com.

Het logo

Het speciaal voor ons ontwikkelde jubileumlogo is een visuele combinatie waarin belangrijke elementen samenkomen. Het logo speelt tijdens ons jubileumjaar een prominente rol in vele vormen van communicatie. Zowel intern als extern.

Binnen het logo ligt de focus primair op ons 150-jarig jubileum. Iets dat best bijzonder is. Het is het onomstotelijk bewijs dat het langetermijndenken van een familiebedrijf aan de basis staat van succes en continuïteit. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Een aromahuis als dat van ons is dé centrale plek waar nieuwe aroma’s het levenslicht zien. Waar we samen werken aan nieuwe belevenissen, herinneringen en onderscheidende producten. Dit doen we vanuit ons hart en de gedeelde passie voor geuren en smaken. Het ‘hart’, dat is opgebouwd uit twee losse ‘aromatische’ vormen, is hier het perfecte symbool voor.

‘Lekker bezig!’ is het thema van ons jubileumjaar. Hiermee willen we benadrukken dat we al vele jaren op een enthousiaste en goede manier ons werk verrichten, successen boeken en af en toe zelfs geschiedenis schrijven. Maar ook dat we altijd in beweging zijn én blijven om aan de veranderende klanteisen te voldoen. We innoveren, kijken vooruit en gaan er altijd voor. Ja, we hebben de smaak te pakken. Ook na (bijna) 150 jaar zitten we nog boordevol ambitieuze plannen. En naar onze ervaring, bepaalt ‘lekker’ toch vaak het verschil!

 

Lekker bezig