Jubileum

Jubileumactiviteiten uitgesteld

2020 zal zeker een bijzonder jaar gaan worden, maar niet op de wijze die we voor ogen hadden. In het kader van ons 150-jarig jubileum stonden er een aantal festiviteiten gepland voor zowel onze klanten als onze eigen medewerkers. Wij hebben als bedrijf besloten om deze uit te stellen naar 2021 om onze aandacht volledig te kunnen richten op gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en continuïteit in onze leveringen.

Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar eenieder die op welke wijze dan ook getroffen is door deze crisis en onze bewondering naar de vele mensen in de zorg die voor de noodzakelijke verlichting en behandeling zorgen.

De huidige corona-pandemie heeft momenteel de wereld in een beklemmende greep wat zich heeft vertaald naar zowel noodzakelijke als zeer rigoureuze beperkingen in ons sociale leven. Ook de dagelijkse bedrijfsvoering in vele bedrijfstakken, waaronder de cruciaal geachte voedingsmiddelenindustrie, is zeer uitdagend te noemen.

Continuïteit voor ons bedrijf is van belang omdat we een belangrijke leverancier zijn voor de voedingsindustrie. Voor merkfabrikanten en private label specialisten, die zelf de enorme druk op hun schouders voelen om de supermarkten en andere retail verkooppunten bevoorraad te houden.

We hopen volgend jaar alsnog met iedereen op de juiste wijze ons jubileum te vieren.

 

 

Het logo

Het speciaal voor ons ontwikkelde jubileumlogo is een visuele combinatie waarin belangrijke elementen samenkomen. Het logo speelt tijdens ons jubileumjaar een prominente rol in vele vormen van communicatie. Zowel intern als extern.

Binnen het logo ligt de focus primair op ons 150-jarig jubileum. Iets dat best bijzonder is. Het is het onomstotelijk bewijs dat het langetermijndenken van een familiebedrijf aan de basis staat van succes en continuïteit. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Een aromahuis als dat van ons is dé centrale plek waar nieuwe aroma’s het levenslicht zien. Waar we samen werken aan nieuwe belevenissen, herinneringen en onderscheidende producten. Dit doen we vanuit ons hart en de gedeelde passie voor geuren en smaken. Het ‘hart’, dat is opgebouwd uit twee losse ‘aromatische’ vormen, is hier het perfecte symbool voor.

‘Lekker bezig!’ is het thema van ons jubileumjaar. Hiermee willen we benadrukken dat we al vele jaren op een enthousiaste en goede manier ons werk verrichten, successen boeken en af en toe zelfs geschiedenis schrijven. Maar ook dat we altijd in beweging zijn én blijven om aan de veranderende klanteisen te voldoen. We innoveren, kijken vooruit en gaan er altijd voor. Ja, we hebben de smaak te pakken. Ook na (bijna) 150 jaar zitten we nog boordevol ambitieuze plannen. En naar onze ervaring, bepaalt ‘lekker’ toch vaak het verschil!