Nieuws

januari 2018

Vernieuwde website en pay-off

Buteressence heeft de styling en functionaliteit van haar website www.buteressence.com vernieuwd en aangepast naar de gebruikerswensen van vandaag.

Naast de bekende informatie over ons bedrijf, productaanbod en onze maandelijkse aroma tip, zijn ook weer onze kwaliteitscertificaten en klant-specifieke productinformatie te downloaden. Als een van de weinige leveranciers in de aroma industrie, bieden wij u de mogelijkheid om actuele productinformatie te downloaden via onze website.

Deze functie is vereenvoudigd op onze nieuwe website. U ontvangt geen link meer, maar u kunt direct inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op het gedeelte waar de specificaties staan met een maximum inlogtijd van 4 uur aaneengesloten.

We hebben dit moment ook aangegrepen om een nieuwe pay-off te introduceren, ter ondersteuning en versterking van wat wij belangrijk vinden in de ontwikkeling, verkoop en productie van aroma’s.  

Onze nieuwe pay-off is ‘Buteressence, Connects flavours and food’.

We willen hiermee benadrukken dat we, nog meer als voorheen, ons richten op het ontwikkelen van de juiste smaak voor uw producten. ‘Connects’ is het nieuwe woord in onze pay-off, Engels voor verbinden of verbinding maken. De juiste ‘verbinding’ te vinden tussen uw voedingsmiddel en onze aroma’s.  
Maar ook een verwijzing naar het blijven bouwen aan een goede inhoudelijke verbinding (partnership) met u, door het leveren van onderscheidende aroma’s, service en flexibiliteit. Zoals u dat van ons gewend bent.