Nieuws

maart 2020

Coronavirus COVID-19 en onze bedrijfsvoering

De huidige corona-pandemie heeft momenteel de wereld in een beklemmende greep wat zich heeft vertaald naar zowel noodzakelijke als zeer rigoureuze beperkingen in ons sociale leven. Ook de dagelijkse bedrijfsvoering in vele bedrijfstakken, waaronder de cruciaal geachte voedingsmiddelenindustrie, is zeer uitdagend te noemen.

Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar eenieder die op welke wijze dan ook getroffen is door deze crisis en onze bewondering naar de vele mensen in de zorg die voor de noodzakelijke verlichting en behandeling zorgen.

Onze prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en hun families. Hiernaast is uiteraard continuïteit voor ons bedrijf belangrijk omdat we een belangrijke leverancier zijn voor de voedingsindustrie. Voor zowel (inter)nationale als regionale merkfabrikanten en private label specialisten, die zelf de enorme druk op hun schouders voelen om de supermarkten en andere retail verkooppunten bevoorraad te houden.

Om deze continuïteit in leveringen zoveel mogelijk te waarborgen, hebben wij inmiddels een serie van maatregelen en initiatieven ingevoerd;

  • Wij betrekken onze grondstoffen wereldwijd. Wij monitoren relevante ontwikkelingen
    qua beschikbaarheid en logistiek en hebben daar waar noodzakelijk voorraadposities en inkoopparameters aangepast.

  • Aangepaste bedrijfsvoering met spreiding van aanwezigheid van medewerkers waar mogelijk, gecombineerd met breed scala aan maatregelen voor bewustwording en het voorkomen van besmetting.

2020 zal zeker een bijzonder jaar gaan worden, maar niet op de wijze die we voor ogen hadden. In het kader van ons 150-jarig jubileum stonden er een aantal festiviteiten gepland voor zowel onze klanten als onze eigen medewerkers.  Wij hebben als bedrijf besloten om deze uit te stellen naar 2021 om onze aandacht volledig te kunnen richten op de boven geschetste prioriteit van gezondheid en leveringen.

We vinden het ook belangrijk om onze Buteressence medewerkers te bedanken voor hun inzet in deze roerige tijden.

Mocht u behoefte hebben aan verdere informatie, schroom niet ons te contacteren op 075 631 44 11.