Nieuws

juli 2023

Nieuw van Buteressence; modulator aroma’s

Gezond en lekker; het koopgedrag van de hedendaagse bewuste consument wordt sterk bepaald door de smaakbeleving en wil geen concessies doen aan gezond noch lekker.

Suikerverlaging in bestaande of nieuw te ontwikkelen producten gaan gepaard met vele uitdagingen. Smaakherstel door het terugbrengen van de balans, karakter en volheid is waarschijnlijk de meest lastige!

Taste modulation is een veelomvattend en belangrijk aandachtsgebied binnen de aroma industrie, gericht op de verbetering van de smaakbeleving bij suikerverlaging of voor maskering van ongewenste smaken.
Het Buteressence R&D-team heeft een nieuwe range modulator aroma’s ontwikkeld met declaratie natuurlijk aroma, specifiek gericht op de verbetering van de consumentenacceptatie van geherformuleerde suiker verlaagde voedingsmiddelen. Toe te passen op een lage dosering, maar met hoge impact en als aanvulling op het smaakkarakteristieke aroma dat u al gebruikt.

Vraag ons welk modulator aroma, beschikbaar in zowel vloeibaar als poedervorm, het beste past bij uw eindproduct! Wij zijn bereikbaar op sales@buteressence.com of bel ons op + 31 75 631 4411.