Aroma tip

Zelf aan de slag!

Deze maand presenteren we de aroma tip net even anders dan u gewend bent van ons. We vragen u in dit tijdperk van afstand houden om zelf aan de slag te gaan en een aantal populaire aroma’s te evalueren. We laten u kennis maken met drie natuurlijke aroma’s. En om u een geheim te verklappen, dit zijn de persoonlijke favorieten van onze flavouristen en applicatietechnologen.

Verpakt in een luxe sample doos focussen we deze maand eerst op zoet en presenteren wij u de smaken Elderflower mint, Fresh lime en Roasted almond.

Om het u makkelijk te maken, bevat de aroma tip drie aroma-monsters van 15 ml, geurstrookjes voor de belangrijke eerste indruk en verdere instructies om de aroma’s eenvoudig op frisdrank of zuiveldranken uit te zetten en te beoordelen op smaak. En hopelijk daarna de aroma’s in te zetten in een applicatie van uw keuze.

Leef je in in de wereld waarin onze flavouristen dagelijks werken!

Wat hebben we voor u?

Elderflower mint
Zoekt u een mooie balans tussen twee smaken die elkaar blijven afwisselen en versterken? In dit all-in-one aroma komt de frisheid van munt en het aromatische van vlierbloesem perfect samen. Een geurige en bloemige verfrissing op zijn best die blijft verrassen. Voor een eerste indruk, doseer 15 druppels op een glas tonic!

Fresh lime 
De smaak van versgeperste limoen in uw applicatie? Van pittige taco's tot een verfrissende cocktail – limoen zal de smaakbeleving naar een geheel nieuw niveau tillen. Persen is niet meer nodig, een paar druppels van het aroma doet wonderen in zowel zoet als hartig. 25 Druppels op een glas karnemelk geeft het ware karakter van dit aroma weer!

Roasted almond
Ongebrand, gerookt en zelfs geroosterd. De amandel kent vele smaakprofielen. Wij kozen nu voor de luxe smaak van geroosterde amandel. Probeer het zelf en ontdek de vele mogelijkheden van het aroma in uw eigen applicatie. Uw glas warme of koude chocolademelk wordt een echt genietmoment door 15 druppels toe te voegen!

 

 

Zelf aan de slag! Zelf aan de slag!

Sample aanvragen

Archief