Aroma tip

Duizend lagen smaak!

Als er één culinair item is waar de Fransen absoluut in uitblinken, dan zijn het wel hun voortreffelijke gebakjes. Zo ook het Franse dessert, de mille-feuille!

Lijkend op onze Hollandse tompouce, bestaat een traditionele mille-feuille uit drie lagen bladerdeeg afgewisseld met twee lagen smeuïge vulling. Mille-feuille dankt zijn naam aan het bereidingsproces van het uitrollen en vouwen van het bladerdeeg, en betekent letterlijk "duizend lagen”.

Daarnaast biedt mille-feuille ook zeker duizend mogelijkheden aan smaak!

Hartige inspiratie

Vergeet suikerachtig zoet - vooruitstrevende chef-koks maken hun desserts steeds vaker zoet én hartig. Het op smaak brengen van traditionele zoete gebak en desserts met hartige ingrediënten zorgt voor spannende creaties met nieuwe en onverwachte smaken.

Met de kracht van onze hartige aroma’s is een culinaire smaakbeleving in uw gebak of dessert wel heel dichtbij. 

Geïnspireerd door deze Franse delicatessen en de mogelijkheid verschillende textuur en smaaklagen te creëren, belichten we voor deze aromatip drie hartige aroma’s die ook perfect met zoete ingrediënten samen gaan!

Wat dacht je van ons blauwschimmelkaas aroma met kersencompote, roommousse met gerookte ham aroma en meloen, of bospaddenstoelen aroma met donkere chocolade ganache.

Nu de trend in desserts en gebak steeds meer verschuift naar sweet & savoury kunnen de juiste ingrediënten en onze aroma’s zorgen voor een geheel nieuwe smaaksensatie in uw product!  

 

Duizend lagen smaak! Duizend lagen smaak!

Sample aanvragen

Archief