Aroma tip

Stroopwafel en Japanse cotton cheesecake

De Olympische spelen in Japan gaan deze maand eindelijk van start! Japan is een internationale bron van inspiratie als het om smaak en foodtrends gaat. We weten ook dat Japan gek is op onze Hollandse lekkernijen en toeristen nemen het graag mee als souvenir.

Met z’n internationale bekendheid is dé iconische smaakmaker van Nederlandse bodem toch wel de stroopwafel. Tegenwoordig is de stroopwafel enorm populair als energie snack onder sporters zoals basketballers en wielrenners voor een snelle energy boost. Wie had dat gedacht!

Net als de stroopwafel is in Japan de cotton cheesecake zo’n nationaal begrip met internationale bekendheid. Dankzij de Japanse techniek met een mengsel van opgeklopt eiwit is deze cheesecake juist super luchtig, met evengoed een romige textuur.

Passend bij de trend hebben we een authentiek stroopwafel aroma in zowel vloeibaar als poedervorm. Verwerk de smaak van stroopwafel eens in een heerlijke (botercreme als topping voor op een) Japanse cheesecake. Het beste van beide werelden, perfect voor sporter en supporter.

Ontdek de smaak van stroopwafel natuurlijk ook in uw eigen product voor de ultieme Hollandse smaakbeleving.

Proefnotitie: baked, carmalized, brown  

Stroopwafel en Japanse cotton cheesecake Stroopwafel en Japanse cotton cheesecake

Sample aanvragen

Archief