Aroma tip

Veganize met aroma’s!

Een vegan hamburger of een pizza met vegan kaas? Daar kijken we niet meer van op! Na de vegan trendsetters en groeiende startups, storten ook de grote merken en restaurantketens zich volop op de ontwikkeling van vegan producten.

Door deze grote aanpak is er in korte tijd veel meer vegan variatie ontstaan in de supermarkten en horeca. Een trend op zich is het veganizen van gangbare producten met een zo gelijkwaardig mogelijke textuur en smaak.

(Room)kaas, filet americain, vissticks, gehakt, kroketten, zalm sashimi, rookworst, ijs en zelfs verschillende cake en- taartmixen. Een groeiende lijst aan populaire producten met inmiddels allemaal een vegan introductie in zowel het zoete als hartige segment.

Een aangename herkenbare textuur met de meest optimale smaakbeleving gaat of staat met het succes en een bredere acceptatie van een veganistisch product.

Op het gebied van smaak zijn wij er als de kippen bij, maar natuurlijk zonder kip! Voor deze belangrijke ontwikkelingen op het gebied van vegan en plantaardige producten bieden wij een uitgebreid en 100% vegan aroma portfolio.

Een herkenbaar suddervlees aroma in een vegan bonenvulling, een vegan cake met het karakter van echte roomboter, of de smaak van blauwschimmelkaas in een vegan pasta saus?

Onze vegan aroma’s kunnen toegepast worden in diverse productgroepen en zijn uitermate geschikt voor het aromatiseren van vegan vlees, vis, kaas, en- zuivel vervangers. Ook voor het zoete segment kunt u bij ons terecht voor 100% vegan geschikte smaak mogelijkheden.

Veganize met aroma’s! Veganize met aroma’s!

Sample aanvragen

Archief