Aroma tip

Dat is andere koek!

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Het zijn de alom bekende en geliefde koek en taartsmaken, maar dan speciaal ontwikkeld voor toepassing in producten waarin je ze wellicht niet verwacht. De aroma tip van deze maand staat in het teken van de groeiende trend en opkomst van Bakery Style flavours.

Het gebruik van diverse koek- en taartsmaken is al een trend binnen de wereldwijde sport en fitnessmarkt. Eiwitrepen en maaltijdshakes worden op deze wijze gearomatiseerd, gepositioneerd als een gezondere keuze en tegelijkertijd heimelijk om de ‘ongezonde trek’ te stillen?

Het creatieve team van Buteressence wilde natuurlijk niet achterblijven en heeft inmiddels de beschikking over veel aromabouwstenen en ideeën voor een koek en taartportfolio dat geschikt is voor een brede range aan toepassingen. We begrijpen het smaakprofiel van gebakken koek en taartdeeg en hoe dit te bewerkstelligen in andere applicaties. Het gebruik van stukjes echte koekdecoratie of inclusies is nu niet meer de enige optie om je te doen watertanden.

Alle aroma’s hebben als declaratie natuurlijk aroma en zijn beschikbaar in zowel water oplosbare als olie oplosbare kwaliteiten. Breed toepasbaar in zuivel, ijs, plant-based dranken, banketvullingen, vetcoatings en chocolade. En waarom ook niet in snacks en repen voor tijdens het reizen, werken of sporten?

Dit nieuwe portfolio biedt veel verschillende smaken zoals appeltaart, café noir, kokosmakroon, kandijkoek, amandelkoek (macarons), citroentaart en natuurlijk mag de roze koek niet ontbreken. Mist u een bepaalde koek of taartsmaak, laat het ons vooral weten.

Neem contact met ons op om eens een monster te proberen! Andere koek hoeft wellicht helemaal niet zo anders te zijn in uw toepassing.

Dat is andere koek! Dat is andere koek!

Sample aanvragen

Archief