Aroma tip

Een harmonieus stel

Drink je graag vers gezette koffie of ga je liever voor een relaxend kopje thee? Een liefhebber van beide? Dat kan natuurlijk ook!

Koffie- en theesmaken zijn uitgegroeid tot echte trendsetters en allang niet meer bedoeld als standaard warme drank voor thuis of op het werk. De aromatische eigenschappen van deze geliefde dranken zijn uitgegroeid tot echte smaakmakers en gewaardeerd in vele applicaties!

Voor deze aromatip hebben we twee heerlijke aroma’s toegepast in een speciale duo chocoladereep voor zowel koffie als thee liefhebbers!

Earl Grey
De naam verraadt niet meteen de smaak achter deze absolute wereldfavoriet. Fan van Earl Grey thee? Dan ben je waarschijnlijk onbewust bekend met de bloemige, citrusachtige smaak van bergamot. Het geheim is de bergamot olie afkomstig uit de schil van de bergamot sinaasappel die deze thee zijn unieke smaak geeft.

Cappuccino
Met een gedurfde koffiesmaak en de natuurlijke zoetheid uit melk, heeft een goed gemaakte cappuccino een ongelooflijke smaak en textuur.

Ontdek de beleving van cappuccino in de romige melkchocolade en de smaak van Earl Grey in het pure chocolade gedeelte. Beide aroma’s zijn zowel water als olie- oplosbaar verkrijgbaar.

Of je nu een thee- of koffiepersoon bent, aan jou de keus!

Tasting notes:
Cappuccino: roasted, milky
Earl grey: floral, citrusy

Een harmonieus stel Een harmonieus stel

Sample aanvragen

Archief