Aroma tip

Tijd voor cranberry's!

Als je ooit een verse cranberry hebt geproefd, is de beleving opvallend zuur en bitter. Zelfs vergelijkbaar met een citroen vanwege hun laag suiker en hoog zuur gehalte. Maar cranberry's hebben ook zeker een zoete kant!

Gekookt bereid met de toevoeging van suiker, zijn cranberry's als compote geliefd bij feestelijke (hartige) gerechten en als smaakmaker in gebak, taarten, pudding.

Met een mooie balans van zoet, zuur en bitter is ons cranberry aroma een echte allemansvriend. Het aroma is zoet, fruitig met een aangename zuurheid en een mild bitter smaakprofiel. Het voegt een verfrissende en zuivere fruitnoot toe aan vele toepassingen.

Paas banketstaafjes

Het is zoet, het is smeuïg met een kenmerkende licht bittere smaak amandelspijs, een perfecte match. De banketstaaf is een Nederlands begrip en mag ook tijdens de Pasen niet ontbreken! Het cranberry aroma voegt een herkenbare zoetzure fruitigheid toe aan de amandelspijs die zeker verrassend zal zijn in deze applicatie!

Het cranberry aroma is geschikt voor vele toepassingen zoals frisdrank, alcoholische dranken, confectionery en bakkerijproducten.

Vraag vandaag nog een monster aan!

Tijd voor cranberry's! Tijd voor cranberry's!

Sample aanvragen

Archief