Aroma tip

Volkorenbroodpudding met walnootsmaak

Met de aromatip van deze maand schenken we aandacht aan een belangrijk initiatief uit de bakkerijbranche. De Week van het Brood is met het thema: ‘volkoren, vol vezels, vol smaak’ ook dé inspiratie voor de applicatie van deze maand.

Volkoren broodpudding
Het is bekend dat brood één van de meest verspilde voedsel producten is. We zoeken steeds vaker naar oplossingen voor diverse reststromen om deze op een verantwoorde manier weer terug te brengen in de voedselketen. 

Volkorenbrood is ook minder vers een uitstekend ingrediënt om te verwerken in diverse broodpudding recepturen. Door enige ontwikkeling kan er zo een heel nieuw product ontstaan. De applicatie is 100% vegan en gemaakt van oud volkorenbrood en rijpe bananen voor een verantwoorde, duurzame oplossing. Met ondersteuning van een allergeenvrij walnoot aroma is het een kant-en-klaar product geworden voor bijvoorbeeld: ontbijt, lunch of gewoon tussendoor.

De smaak van noten
Met ons portfolio van noten en pinda aroma’s, bieden we u diverse smaakprofielen om allergeenvrij uw applicatie te verrijken.

Graag vertellen wij u er meer over!

 

Volkorenbroodpudding met walnootsmaak Volkorenbroodpudding met walnootsmaak

Sample aanvragen

Archief