Aroma tip

Bonen brownie met Ruby smaak

Betaalbaar, voedzaam, lekker en minimaal bewerkt: Peulvruchten zijn terug van weggeweest en een geweldige oplossing om aan al deze behoeften te voldoen.

Consumenten raken steeds meer vertrouwd met de voordelen van peulvruchten door middel van populaire producten als falafel en hummus. Naast hartig worden bonen ook in trendy zoete applicaties gebruikt om minder slechte alternatieven te creëren.

Bonen brownie
Een trend, die met behulp van social media en diverse foodbloggers razend populair is geworden, is het toepassen van bonen in brownie recepturen. Het blijkt een geschikte vervanger te zijn voor bijvoorbeeld, bloem, boter of eieren. Bonen geven stand en een smeuïge bite, dit kan meehelpen een receptuur glutenvrij of minder vet te maken.

Met ons ruby aroma is deze brownie alles behalve traditioneel gebleven en een verrassende variatie op de witte en bruine brownies. Met een herkenbaar smaakprofiel van yoghurt en tonen van rood fruit is deze bonen brownie een super lekkere variatie binnen deze interessante trend.

De smaak van chocolade
In de categorie zoet wordt chocolade veruit het meest geconsumeerd. De smaak van chocolade is aangenaam. Tussen de soorten chocolade zijn onderling verschillen in smaak. Zo smaakt melkchocolade romig, pure chocolade wat bitter en is ruby chocolade vooral fris en fruitig. De blonde chocolade heeft hints van karamel en combineert lekker met een snufje zout. Witte chocolade bevat geen cacaobestanddelen en dankt zijn populariteit aan de zoete smeuïge smaak.

Met ons chocoladeportfolio is het mogelijk om uw applicaties te verrijken met de verschillende karakteristieke smaakprofielen van chocolade. 


Graag vertellen wij u er meer over!

 

Bonen brownie met Ruby smaak Bonen brownie met Ruby smaak

Sample aanvragen

Archief