Aroma tip

Flavour harmony: cacao en hazelnoot

Ontdek de veelzijdigheid van onze hoogwaardige cacao-aroma's als een betaalbaar alternatief voor de stijgende kosten van cacao. Hoewel cacao vaak wordt gezien als een luxe smaak, zoeken velen nu naar alternatieven om die rijke ervaring te behouden vanwege de toenemende prijzen.

Onze aroma's bieden een uitstekende oplossing. Hoewel ze niet altijd een directe vervanging zijn, versterken ze op een smaakvolle manier de cacao-beleving. Geschikt voor verschillende toepassingen, variërend van desserts tot bakkerij- en zuivelproducten.

Dessert mousse
Met trots presenteren wij onze nieuwste cacao-hazelnoot aroma. Deze gecombineerde smaak opent de deur naar eindeloze mogelijkheden, waaronder het maken van een zoete en weelderige dessertmousse. Deze harmonieuze combinatie biedt niet alleen een subtiele achtergrond van chocolade, maar voegt ook heerlijke tonen van geroosterde hazelnoten toe voor een intense smaakervaring!

Experimenteer met dit aroma in uw favoriete desserts, bakkerijproducten, of geef een unieke draai aan kruidnoten en eiwitbars met een verleidelijke coating.

Bestel vandaag nog een monster en ervaar zelf de veelzijdigheid en toepasbaarheid van ons cacao-hazelnoot aroma in uw eigen creaties!

Flavour harmony: cacao en hazelnoot Flavour harmony: cacao en hazelnoot

Sample aanvragen

Archief