Proteïne shake poeder met braamsmaak

juni 2023

Proteïne shake poeder met braamsmaak

Onze aromatip van deze maand staat in het teken van sport, zowel binnen als buiten. Sporten is leuk en goed voor ons en draagt bij aan een gezonde levensstijl.

Een proteïne shake poeder (ook wel eiwit shake genoemd), ondersteunt het herstel van je spieren na fysieke inspanning en ze dragen bij aan de groei van spiermassa. Daarom worden proteïne shakes ook wel gezien als sport shakes. Voor de minder fanatieke sporters onder ons, proteïne is ook goed voor je botten.

De basis voor proteïne shakes is eiwitpoeder, waarvan de meest gebruikte whey (een melkproduct) is. De smaak van whey poeder wordt door veel mensen als niet lekker ervaren. Om deze reden hebben proteïne shakes altijd een smaak, zo ook onze mix. Wat past er nu beter bij de zomer dan roodfruit, heerlijk zoet, gezond en vrolijk van kleur. Uit ons assortiment hebben we een braam aroma poeder gekozen dat de shake een heerlijke smaak geeft. Zo gaan gezond en lekker dus prima samen.

Meng het poeder met melk of water of verrijk de shake zelfs met verse vruchten.

De smaak van roodfruit
Rood zomerfruit heeft over het algemeen een zoete en lichtzure smaak. De aroma’s variëren per type vrucht. Van een mild zoete aardbei tot een uitgesproken parfumistische zwarte bes. Zomers rood fruit wordt naar mate het rijper wordt aantrekkelijker van smaak. Het vruchtvlees wordt zachter, de bitterheid en zuurgraad neemt af en wat overblijft is een volle zoete aromatische smaak.

Met ons roodfruit portfolio bieden wij u fantastische en door uw klanten geliefde smaken die in veel verschillende toepassingen het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld water- en roomijs, snoep, koek met of zonder vulling / coating en zuivel.Graag vertellen wij u er meer over!Proteïne shake poeder met braamsmaak

Proteïne shake poeder met braamsmaak

Sample aanvragen