Smaakmakers

Smaakmakers pur sang

Het succes van uw product is onlosmakelijk verbonden met smaak. Al bijna 152 jaar ontwikkelen en produceren wij aroma’s voor de voedingsindustrie met één grote uitdaging: uw product naar meer te laten smaken!

Smaak is de sleutel tot de mond en het hart van uw klant. Daarom gaan wij samen met u op zoek naar het perfecte smaakprofiel voor uw zoete of hartige producten. In ons uitgebreide applicatielaboratorium ontwikkelen en testen wij aroma’s voor iedere gewenste smaak en toepassing.

Maatwerk is bepalend voor onze aanpak, van productontwikkeling tot en met levering in de Benelux, Europa en Zuidoost-Azië. Voor middelgrote merkfabrikanten, private label specialisten en startup bedrijven in de voedingsindustrie zijn wij de ideale partner als het gaat om betaalbare aroma’s, snelle en flexibele leveringen en een brede ondersteuning in applicatietechnologie, wetgeving, sensorische beoordeling en productdocumentatie.

Smaakmakers pur sang, dat kenmerkt ons sinds de oprichting van Buteressence in 1870. De smaakvolle essences uit de Stoom-Essencefabriek Old Holland van Herman Buter in Amsterdam-Noord vonden destijds al gretig aftrek bij fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken. De fabriek is verhuisd en gemoderniseerd. De hartstochtelijke drang tot creëren en vernieuwen is onveranderd gebleven.

'Connects flavours and food' Voor een optimale smaakbeleving is synergie nodig; een perfect samenspel in kwaliteit en functionaliteit tussen aroma's en de overige ingrediënten. Wij weten als geen ander, hoe u die synergie bereikt. Uw product is onze uitdaging!