Nieuws

juli 2018

Kosher productie

Buteressence breidt mogelijkheden Kosher productie uit

De belangstelling voor Kosher eten neemt wereldwijd toe. Daarmee ook de noodzaak dat alle ingrediënten en toevoegingen kosher gecertificeerd moeten zijn. Om nog beter aan de wensen van onze afnemers en hun klanten te kunnen voldoen hebben wij, na een intensieve periode van voorbereiding en samenwerking met het Opperrabbinaat van Nederland, een Kosher jaarcertificaat ontvangen voor de productie van onze vloeibare aroma’s.

Sinds 15 mei jl. is ons productieproces zo ingericht dat - mits de samenstelling van het aroma het toelaat - onze leveringen Kosher Parve of Kosher Dairy gecertificeerd zijn zonder rabbinale supervisie gedurende het productieproces. Op deze wijze kunnen wij de flexibiliteit die u van ons gewend bent, ook van toepassing laten zijn op kosher certificering.

De Kosher jaarcertificaten kunt u indien gewenst downloaden van de kwaliteitspagina op deze website. Op ons productinformatieblad staat vanaf heden vermeld of het aroma dat wij u mogen leveren geschikt is voor gebruik in Kosher levensmiddelen.

De voorbereidingen om het kosher jaarcertificaat uit te breiden naar de productie van poedervormige aroma’s is inmiddels in volle gang en wij houden u hiervan natuurlijk graag op de hoogte.

Een mooi resultaat waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

juni 2018

Intrafood:18

Op 5 en 6 september vindt Intrafood:18 te Kortrijk weer plaats!

Zoals u gewend bent van ons, nemen wij ook dit jaar deel aan deze gerichte en compacte beurs voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord Frankrijk. Ons team op beide dagen is: Harald van der Meij, Michael Domburg, René Sikkema, Ton Toben, Wendy van der Hout, Eric Lemmers en Christa van Doesburg.

Het bezoeken van streken en regionale markten is vaak een warme aangelegenheid. De ervaring leert dat het kwik op de Intrafood eveneens snel stijgt. Om de innerlijke mens te voorzien van verkoeling hebben wij dit jaar gekozen voor heerlijke, dorstlessende limonades met smaken die geïnspireerd zijn op deze markten. Daarnaast bieden wij salades aan waarop u vier verrassende dressings kunt proeven. Op onze stand D17-D20 laten wij u graag zien welke mogelijkheden te bereiken zijn met onze aroma’s.

U kunt zich registeren voor een gratis toegang via de volgende link: registratie Intrafood.   

Mocht u in de gelegenheid zijn om deze boeiende, regionale ingrediëntenbeurs te bezoeken, dan verwelkomen wij u graag op onze stand.

januari 2018

Vernieuwde website en pay-off

Buteressence heeft de styling en functionaliteit van haar website www.buteressence.com vernieuwd en aangepast naar de gebruikerswensen van vandaag.

Naast de bekende informatie over ons bedrijf, productaanbod en onze maandelijkse aroma tip, zijn ook weer onze kwaliteitscertificaten en klant-specifieke productinformatie te downloaden. Als een van de weinige leveranciers in de aroma industrie, bieden wij u de mogelijkheid om actuele productinformatie te downloaden via onze website.

Deze functie is vereenvoudigd op onze nieuwe website. U ontvangt geen link meer, maar u kunt direct inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op het gedeelte waar de specificaties staan met een maximum inlogtijd van 4 uur aaneengesloten.

We hebben dit moment ook aangegrepen om een nieuwe pay-off te introduceren, ter ondersteuning en versterking van wat wij belangrijk vinden in de ontwikkeling, verkoop en productie van aroma’s.  

Onze nieuwe pay-off is ‘Buteressence, Connects flavours and food’.

We willen hiermee benadrukken dat we, nog meer als voorheen, ons richten op het ontwikkelen van de juiste smaak voor uw producten. ‘Connects’ is het nieuwe woord in onze pay-off, Engels voor verbinden of verbinding maken. De juiste ‘verbinding’ te vinden tussen uw voedingsmiddel en onze aroma’s.  
Maar ook een verwijzing naar het blijven bouwen aan een goede inhoudelijke verbinding (partnership) met u, door het leveren van onderscheidende aroma’s, service en flexibiliteit. Zoals u dat van ons gewend bent.