MVO / Kennispartners

Hoe wij (samen) werken

Wij voelen ons zeer betrokken bij de maatschappij en willen er graag een positieve bijdrage aan leveren.

Deze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij vertaald naar de volgende speerpunten binnen ons beleid:

  • efficiënt, bewust en verantwoord ondernemen;
  • ontwikkelen volgens de voedingsmiddelen eisen van vandaag en morgen.

Inspiratie, creativiteit en samenwerking zijn bepalend voor smaak- en spraakmakende productintroducties en een blijvende smaakvoorkeur van consumenten. 

Wij investeren graag in het delen van kennis en creativiteit met onze klanten en leveranciers en werken samen met volgende opleiders en kennispartners:

IFFI | Ingredients For Food Innovators; een Nederlands netwerk van ingrediëntenleveranciers die actief op zoek zijn naar innovatieve inspiratie en samenwerking.

FPTC Stichting Food & Proces Tech Campus; een initiatief van bedrijven uit de Zaanstreek om de beschikbaarheid en kwalificaties van procesoperators binnen de voedingsindustrie voor de lange termijn zeker te stellen.

FIA Food Innovation Academy; de kern van het samenwerkingsverband is het dichter bij elkaar brengen van bedrijven en vakopleidingen in food. Binnen de FIA wordt gewerkt aan maatgericht opleiden, onderzoek, innovatie en imagoverbetering. De FIA bevindt zich in Vlaardingen en is hét kennis- en innovatiecentrum van de levensmiddelenindustrie, in de metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Verantwoord en ethisch zakendoen en het voldoen aan relevante wetgeving bepaalden ons bestaansrecht tot op heden en dit zal ook zo blijven; in al onze relaties met klanten, leveranciers, medewerkers en de (sociale) omgeving waarin we werken. Wat belangrijk voor ons is, vindt u terug in onze Principles of Good Business Conduct (opent in pdf-bestand).

samen werken kennispartners