Vegan borrelplateau

november 2019

Vegan borrelplateau

Een schaal met hartige borrelhapjes op tafel zorgt meteen voor een feestelijk sfeer. De aroma tip voor de komende weken is een bijzonder borrelplateau dat in het teken staat van een viertal veganistisch producten.

Wat is een borrelplateau zonder verse kaasblokjes? Voor deze vegan uitdaging maakten we plantaardige blokjes met een textuur van zachte jonge kaas gearomatiseerd met een combinatie van Goudse kaas en Parmezaan. Dit zorgt voor een jong belegen kaasbeleving die lang blijft hangen.

Dat zoet en hartig goed bij elkaar passen, hebben we al meerdere keren laten zien. Vijgen zijn van oudsher de perfecte aanvulling bij verschillende kazen. Het borrelplateau is uiteraard niet compleet zonder een fruitige zoete kaas dip met de smaak van gedroogde vijg.

Hummus is de ultieme plantaardige spread die ook onder niet veganisten populair is. We introduceren in deze klassieke hummus de kruidige smaak van Za’atar. Za’atar is een populair kruidenmengsel uit het Midden-Oosten dat traditioneel veel in brood wordt verwerkt en bij het ontbijt gegeten wordt. De fris groen kruidige smaak van ons Za’atar aroma komt goed tot zijn recht in deze applicatie.

We ronden het plateau af met heerlijke zoute mini crackers, op smaak gebracht met ons Italiaans kruiden aroma.

Loopt het water u in de mond na het lezen van deze aroma tip? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen als u onze aroma’s Goudse kaas, Parmezaans kaas, vijgen, Za’atar of Italiaanse kruiden wilt proberen in uw applicatie.

Proefnotitie:
Vegan kaasblokjes: cheesy
Kaasdip: dried fruit notes, jammy
Hummus: minty, spicy
Crackers: herbal

 

 

Vegan borrelplateau

Vegan borrelplateau

Sample aanvragen