Het logo 150 jaar

Jubileumlogo 150 jaar

Het speciaal voor ons ontwikkelde jubileumlogo is een visuele combinatie waarin belangrijke elementen samenkomen. Het logo speelt tijdens ons jubileumjaar een prominente rol in vele vormen van communicatie. Zowel intern als extern.

Binnen het logo ligt de focus primair op ons 150-jarig jubileum. Iets dat best bijzonder is. Het is het onomstotelijk bewijs dat het langetermijndenken van een familiebedrijf aan de basis staat van succes en continuïteit. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Een aromahuis als dat van ons is dé centrale plek waar nieuwe aroma’s het levenslicht zien. Waar we samen werken aan nieuwe belevenissen, herinneringen en onderscheidende producten. Dit doen we vanuit ons hart en de gedeelde passie voor geuren en smaken. Het ‘hart’, dat is opgebouwd uit twee losse ‘aromatische’ vormen, is hier het perfecte symbool voor.

‘Lekker bezig!’ is het thema van ons jubileumjaar. Hiermee willen we benadrukken dat we al vele jaren op een enthousiaste en goede manier ons werk verrichten, successen boeken en af en toe zelfs geschiedenis schrijven. Maar ook dat we altijd in beweging (zullen) zijn én blijven om aan de veranderende klanteisen te voldoen. We innoveren, kijken vooruit en gaan er altijd voor. Ja, we hebben de smaak te pakken. Ook na (bijna) 150 jaar zitten we nog boordevol ambitieuze plannen. En naar onze ervaring, bepaalt ‘lekker’ toch vaak het verschil!