Jubileumactiviteiten uitgesteld

Jubileumactiviteiten uitgesteld

2020 zal zeker een bijzonder jaar gaan worden, maar niet op de wijze die we voor ogen hadden. In het kader van ons 150-jarig jubileum stonden er een aantal festiviteiten gepland voor zowel onze klanten als onze eigen medewerkers. Wij hebben als bedrijf besloten om deze uit te stellen naar 2021 om onze aandacht volledig te kunnen richten op gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en continuïteit in onze leveringen.

Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar eenieder die op welke wijze dan ook getroffen is door deze crisis en onze bewondering naar de vele mensen in de zorg die voor de noodzakelijke verlichting en behandeling zorgen.

De huidige corona-pandemie heeft momenteel de wereld in een beklemmende greep wat zich heeft vertaald naar zowel noodzakelijke als zeer rigoureuze beperkingen in ons sociale leven. Ook de dagelijkse bedrijfsvoering in vele bedrijfstakken, waaronder de cruciaal geachte voedingsmiddelenindustrie, is zeer uitdagend te noemen.

Continuïteit voor ons bedrijf is van belang omdat we een belangrijke leverancier zijn voor de voedingsindustrie. Voor merkfabrikanten en private label specialisten, die zelf de enorme druk op hun schouders voelen om de supermarkten en andere retail verkooppunten bevoorraad te houden.

We hopen volgend jaar alsnog met iedereen op de juiste wijze ons jubileum te vieren.